Om Neonela Design AB och våra leverantörer.

Om Neonela Design AB och våra leverantörer.

Hur Neonela Design startade, dess utveckling och varför företaget har ett så svåruttalat namn.
Evelyn och Anders Blom Neonela Design AB
Neonela Design designar och säljer rostfria diskbänkar av hög kvalitet i första hand på den svenska och tyska marknaden. Antalet sålda diskbänkar har ökat för varje år sedan starten för sex år sedan. Våra nu långt över tusen kunder finns främst i Sverige och Tyskland men vi har även levererat bänkar till Österrike, Schweiz, USA, Portugal, Finland och Lichtenstein. Dessutom finns det rostfria diskbänkar från Neonela Design på öar som Sardinien och La Réunion dit de tagits av våra kunder.

Det gör oss till Sveriges och även Tysklands största butik för heltäckande, specialdesignade rostfria diskbänkar!

Vi har även utvecklat och sålt flyttbara köksöar, inne- och utekök, allt i rostfritt stål. Då försäljningen av diskbänkar ökar snabbare än väntat hinner vi inte längre med dessa stora, spännande och roliga projekt som hela kök innebär.

Företaget grundades 2009 av Evelyn Blom som nu driver det tillsammans med sin make Anders Blom. Evelyn Blom är en invandrad tysk civilingenjör specialiserad på kärnkraft och med bakgrund i det forna Östtyskland. Hon fattade intresse för rostfritt i hemmet när hon var försäljningschef på en svensk industri som b.l.a. sålde diskbänkar till köksbutiker. Anders Blom är byggnadsingenjör, ekonom och detaljhandelsexpert och har arbetat som konsult åt kedjor, butiker och leverantörer i Sverige, Danmark, Norge och Estland. Evelyn och Anders träffades 2008 som ett resultat av ett gemensamt intresse för vandringar i alperna. Tillsammans designar de smarta lösningar för kunderna baserat på deras unika kunskap om de designmässiga och tekniska möjligheter som rostfritt stål ger.

Många frågar oss var namnet kommer ifrån. Under en tid då Evelyn var försäljningschef startade hon ett litet företag på fritiden som skulle sälja reflexkläder som vara lite snyggare än det som fanns på marknaden. Evelyn hette då Lange i efternamn med signaturen ELA. Kombination NEON och signaturen ELA blev det för många svåruttalade namnet NEONELA. Reflexvästarna överlevde inte, men namnet gjorde det.

Är det något annat du undrar över tveka inte att kontakta oss. Du får gärna ringa oss på sena eftermiddagar eller kvällar, även helger – tider då du har tid. Evelyn 073-80 84 890 och Anders 0730-91 20 85. Dessutom går det alltid bra att skicka ett mail till Evelyn 073-8084890 eller Anders 073-0912085. Vi svarar inom ett dygn.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se