Rostfri diskbänk med insvetsad disklåda ersatte en träskiva med infälld disklåda

Stacks Image p128_n16
Stacks Image p128_n43
Stacks Image p128_n45
Stacks Image p128_n3

Rostfri diskbänk med insvetsad disklåda ersatte en träskiva med infälld disklåda

KP115 PRB
Rostfria diskbänkar passar till alla kök. Även till äldre. Varför riva ut ett fungerande kök om det fortfarande fungerar? Att byta ut en sliten träbänkskiva med infälld disklåda till en rostfri diskbänk med insvetsad disklåda som täcker alla skåp blir en enorm förbättring. Kräver inte annat underhåll än rengöring och inga skarvar som kan samla smuts.

Samtidigt passade kunden på att måla kakelväggen med specialfärg.
Rostfri heltäckande diskbänk ersatte träskiva. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Ska en sliten bänkskiva bytas ut till en rostfri diskbänk är det lätt att ta fram alla mått från de gamla skivan. Oavsett det så är det bra att mäta några gånger för att vara säker. Maila en skiss till oss så återkommer vi med en offert senast näta arbetsdag. Skicka gärna med bilder på köket. Det gör det lättare för oss att bedöma situationen.

Här såg vi så att bänken skulle in mellan en vägg och ett högskåp. Det innebar att vi gjorde bänken lite kortare men hänsyn till både tillverkningstoleransen och möjlighet att få in den på plats.
Stacks Image 109

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3246 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: klassisk droppkant.
Disklåda: Iris-3434 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Kök: IKEA Faktum.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…