Furhoffs Free måttbeställd diskbänk eller bänkskiva – mått, former och tillval

Stacks Image p737_n3

Furhoffs Free måttbeställd diskbänk eller bänkskiva – mått, former och tillval

Inledning - Furhoffs Free

Inledning - Furhoffs Free

En Furhoffs Free diskbänk kan göras upp till 6 meter lång och 1,2 meter djup så att den även passar för stora köksöar med dubbla skåpsrader. Bänkskivan kan anpassas för utrymmen som inte har parallella sidor eller där vinklarna inte är exakt 90 grader. Två bänkar kan svetsas ihop för att forma en L- eller vinkelbänk. Vi kan även enkelt förse bänkskivan med urtag i kanten.

När det gäller kanter erbjuder Furhoffs en numera ovanlig klassisk mycket traditionell 8 mm hög droppkant. Du kan även välja mellan tre olika ytor på din rostfria Furhoffs Free diskbänk.
Furhoffs Free rostfri diskbänk levererad av Neonela Kitchen. Kundreferens 5.
KP005
Furhoffs Free rostfri diskbänk levererad av Neonela Kitchen. Kundreferens 035.
KP035
Furhoffs Free rostfri diskbänk levererad av Neonela Kitchen. Kundreferens 043.
KP043
Furhoffs Free rostfri diskbänk levererad av Neonela Kitchen. Kundreferens 102.
KP102
Stacks Image 647
1899 startade Carl Furhoff ett litet företag i Skövde för tillverkning av kopparkannor, kittlar, skopor mm. Kopparslageriet växte med åren samtidigt som verksamheten förändrades i takt med att nya generationer Furhoffare tog vid och ledde verksamheten vidare. På 1920-talet började tillverkningen av produkter i det då nya materialet rostfritt stål. Delar av kopparslageriet finns kvar och används än idag av fabrikens veteraner. Furhoffs är ISO-certifierat.
www.furhoffs.com

Priser och erbjudanden - Furhoffs Free

Priser och erbjudanden - Furhoffs Free

Priser på raka Furhoffs Free diskbänkar eller bänkskivor som är minst 600 mm djupa och högst 3800 mm långa går att beräkna pris på i Priskalkylatorn. Övriga priser får du via en Offertförfrågan. Har du ritat din bänk själv hos Furhoffs markera Ritningsnummer och fyll i mailet. Senast nästa arbetsdag får du en offert.

Aktuella erbjudanden för Furhoffs Free

Mått och former - Furhoffs Free

Mått och former - Furhoffs Free

Längd: 500 - 6000 mm.
Djup: 400 - 1200 mm.
Tjocklek: Mellan 12 eller 20 mm, beroende på kantprofil, och 120 mm.
Form: Rak, vinkel (svetsad vinkel). för köksö (lika runt om), fri form och med urtag i kanten eller hörn. Bänkskivan behöver inte ha räta hörn eller ha parallella sidor. Du kan även få bänkskivan med olika radier av avrundningar.

Inte möjliga former: -

Kanter - Furhoffs Free

Kanter - Furhoffs Free

Du kan välja fyra olika kanter varav en traditionell och idag ovanlig hög klassisk droppkant. Den är 8 mm istället för ca 3 mm som är vanligt idag. Alla kanter finns med i Priskalkylatorn.
Stacks Image 418
Stacks Image 627
Stacks Image 498

Rak kant.

Stacks Image 505

Klassisk droppkant
ca 8 mm.

Stacks Image 512

Modern droppkant
ca 3 mm.

Stacks Image 519

Uppvikt kant 30 - 100 mm på upp till tre sidor. Minst 10 mm bred.

Disklådor - Furhoffs Free

Disklådor - Furhoffs Free

Till Furhoffs Free diskbänkar finns det mer än 40 disklådor eller kombinationer i klassisk eller modern stil. Här är bara några exempel. För mer information och se vilka tillbehör som finns till varje disklåda markera Mer om…

Urtag för hällar m.m. - Furhoffs Free

Urtag för hällar m.m. - Furhoffs Free

Du kan beställa urtag för en ovanpåliggande häll. Urtagets placering och storlek påverkar inte priset. Du kan inte planmontera en häll i Furhoffs Free bänkskivor.
Stacks Image 600

Alternativa ytor - Furhoffs Free

Alternativa ytor - Furhoffs Free

Förutom standard, som är en borstad yta, kan du välja "Sandoflex" som har en grovt slipad yta eller "Blank" som har en skinande blankpolerad yta utan struktur. Du kan även kombinera ytor genom att vi låter blankpolera kanten på en diskbänk med borstad yta. Priser på dessa ytor får du genom en Prisförfrågan.
Stacks Image 633

Borstad

Stacks Image 635

Sandoflex

Stacks Image 637

Blank

Konstruktion - Furhoffs Free

Konstruktion - Furhoffs Free

Bänkskivan eller diskbänken byggs i 1,25 mm rostfri plåt och underlimmas med 22 mm spånskiva. Om bänken är tunnare anpassas underlimningen och är bänkskivan tjockare byggs en ram runt kanten anpassad till bänkens tjocklek.