Beställa: Så här gör du för att beställa och så här betalar du

Beställ alltid via mail

Vi hjälper dig gärna per telefon men en beställning ska alltid mailas för att undvika missförstånd.

1) Läs genom offerten du har fått från oss via mail.

2) Är allt korrekt och du vill beställa svarar du på mailet med offerten. Komplettera ditt svar med följande person- och leveransuppgifter.

  • Namn: Är det olika personer som beställer och ska aviseras ange bägge namnen.
  • Adress: Om leveransadressen är en annan än betalarens ange bägge adresserna.
  • Mobilnummer: Det behövs för avisering från transportören och om vi behöver komma i kontakt med dig. Är det olika personer som beställer och ska aviseras ange bägge mobilnumren.
  • Personnummer: Vi tar en sk. liten kreditkontroll då du betalar först 30 dagar efter bänken är klar. Vill du betala i förskott behövs inget personnummer. Ange i så fall detta.
  • Delbetalning: Vill du dela upp betalningen avgifts- och räntefritt i tre månader ange det i beställningen.
  • Kommentarer: Du kan lägga till kommentarer i mailet om det är något speciellt vi ska ta hänsyn till.
3) Vi återkommer med orderbekräftelse inom en arbetsdag och därefter vilken dag bänken är färdig för utleverans från fabriken.
När vi bekräftat vilket datum lämnar fabriken är beställningen bindande och det går inte längre att göra några ändringar.

Betalning

Om du ger du oss ditt personnummer och inte har någon betalningsanmärkning kan du välja att betala i efterskott eller att dela uppbetalningen.

  • Efterskottsbetalning: Betalning av hela beloppet 30 dagar efter att bänken är klar och lämnat fabriken.
  • Delbetalning fördelat under tre månader. Den första betalningen gör du 10 dagar efter bänken lämnat fabriken och den sista tre månader senare. Ingen uppläggningsavgift, ränta eller andra kostnader tillkommer.
  • Förskottsbetalning: Vill du inte lämna ditt personnummer eller har betalningsanmärkningar betalar du bänken i förskott. När beloppet finns på vårt konto börjat bänken tillverkas.

Observera att betalning endast kan göras mot faktura. Vi tar inga kort oavsett typ.

Är ordervärdet högre än 40.000 kr tar vi ut en handpenning. Efter beställningen och innan diskbänken börjar tillverkas görs en kreditprövning. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Om vi inte kan lämna kredit kontaktar vi dig för att komma överens om en förskottsbetalning. Om betalning uteblir på en beställd vara tillkommer dröjsmålsränta med 8%.

Vi säljer inte några krediter eller fakturor till andra företag. Alla fakturor kommer alltid från Neonela Kitchen AB utan omvägar.
© 2022 Neonela Kitchen AB Allmänna villkor | Cookies

(D)

(T)

(M)

© 2022 Neonela Kitchen AB

(D)

(T)

(M)