Stacks Image p153_n16
Stacks Image p153_n45
Stacks Image p153_n3

66) Extra stor disklåda i en ganska kort rostfri köksbänk

66) Extra stor disklåda i en ganska kort rostfri köksbänk

REF066 Purus-Original
En stor disklåda stod högt på önskelistan för det nya köket. Största disklådan som kan väljas som standard till en diskbänk är 74 cm bred. Disklådan kallas Astris 740. Disklådan kan placeras i ett underskåp som är minst 80 cm brett. Självklart har man väldigt mycket plats i denna disklåda. Det är absolut inga problem att handdiska stora plåtar.

Vill du ha en ännu större disklåda så kan vi låta bygga disklådan i nästan valfri storlek.
Rostfri diskbänk med en mycket stor disklåda i modern stil.
Rostfri diskbänk med en mycket stor disklåda i modern stil.
Även om stora disklådor är praktiska finns det två nackdelar. De tar lång tid att fylla och vattnet rinner inte av botten lika lätt som i en mindre disklåda då lutningen i botten är mindre. Det kan behövas att man torkar efter för att få bort all vatten från botten av disklådan.
Rostfri diskbänk och med blandaren centerad framför fönstret.
Rostfri diskbänk och med blandaren centerad framför fönstret.
Dessutom önskade kunden ha blandaren centrerad bakom disklådan. Hur man än vred och vände på alla planer, med ett 80 skåp under disklådan hade man inte haft någon plats med ett skåp på vänstra sidan. Kunden prioriterade istället att ha nästan kompletta skåp höger och vänster om ett 60 cm brett underskåp.
Man fick såga i stommarna och disklådan sticker in lite i dessa skåp. Men till slut fick man mer förvaring på det här sättet än med ett 80 cm brett underskåp.
Stacks Image 23
Stacks Image 180

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original
Form: Rak
Längd: 1590 mm
Djup: 625 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: Astris-740 (modern stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 30 mm
Kod: REF066
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…
Om du är intresserad av en rostfri diskbänk markera Köphjälp och välj hur du vill att vi skall hjälpa dig. Du kan bli kontaktad via mail eller telefon. Du kan själv rita och beräkna pris på en rostfri köksbänk. Du är även välkommen att kontakta oss via chatten i nedre högra hörnet.
Om du har en fråga om den här eller något annan kundreferens tryck på Fråga. Fyll i kundreferensens nummer samt din fråga i mailet och skicka det.