Stacks Image p2_n3

Nyheter, nytt i sortimentet och annat nytt

Nyheter, nytt i sortimentet och annat nytt

Här samlar vi i tidsordning aktualiteter, produktnyheter och andra nyheter som exempelvis större förändringar på vår hemsida.

Augusti 2019

IKEA Bodbyn i grönt och rostfria diskbänkar

Sedan vi först hörde talas om att IKEA:s fronter Bodbyn skulle komma i grönt förstod vi att de skulle passa extra bra till rostfria diskbänkar i en klassisk stil. Det innebär oftast, men inte alltid, en rostfri diskbänk med en klassisk droppkant och en disklåda med en lite större radie i hörnen.
Vi har hittills hunnit fotografera de nya fronterna med diskbänkar från Purus, Stala och Decosteel. Se mer
Sortiment: Rostfritt passar alla köksstilar.
Stacks Image 335

Juli 2019

Fyra typer av rostfria stänkskydd

Stänkskydd i rostfritt har vi alltid haft som tillbehör. Tyvärr har det inte alltid varit så enkelt att förstå hur de kan utformas eller monteras. Under våren lanserade både Stala Seven och Purus nya modeller av stänkskydd som fick till följd att vi utvecklade, inte bara sortimentet, utan även informationen. Nu kan du läsa mer om olika typer av stänkskydd samt deras fördelar och eventuella nackdelar på en speciell sida - Rostfria stänkskydd.
Stacks Image 163
Stacks Image 212

Juni 2019

Disklådor med lägre mellanvägg

Disklådor med en lägre mellanvägg har vi endast haft från Decosteel. Nu har även Purus kommit med ett par modeller. Fördelen med lägre mellanvägg är främst att den tar mindre plats men även att det är enklare att skölja av stora plåtar. Läs mer i Kunskapsbanken - Enkel eller dubbel disklåda?
Stacks Image 61

Purus Astris Flex 2034.

Stacks Image 66

Decosteel DI Art 3320.

Maj 2019

Nya stilguider

Vi har börjat ta bilder i en liten studio för att visa hur rostfria diskbänkar passar ihop med olika köksstilar. De bästa exemplen finns självklart i våra kundreferenser men vi hoppas att även våra studiobilder ger både tips och inspiration vid val av en rostfri diskbänk. Det kommer vartefter fler kombinationer. Se mer på Rostfria diskbänkar passar …
Stacks Image 257

April 2019

Nya inspirerande kundreferenser

Det är alltid lika roligt när vi får bilder från kunder. Om vi får tillstånd vill vi gärna publicera dem bland våra kundreferenser så andra kan inspireras och få tips. I Kundreferenser lägger vi till beskrivningar, fakta och ritningar. Nu har vi lagt upp nio nya referenser. Börja med REF136 och klicka dig framåt. Eller börja med REF145 och klicka dig bakåt.
Stacks Image 208
Stacks Image 210

Mars 2019

Nya disklådor till Stala Seven serien

Stala Seven är en mycket prisvärd serie vi säljer allt mer av. Tidigare har det endast funnits disklådor med en radie på 50 mm. Nu lanseras två nya disklådor, K och M, med en radie på 25 mm vilket ge diskbänken ett lite moderna uttryck. Vi gissar att de blir mycket populära. Se mer i Stala Seven disklådor.
Stacks Image 316

Januari 2019

Diskbänkar och stänkskydd med mönster

Stala har lanserat rostfria diskbänkar och stänkskydd med sju olika mönster under namnet StalaTex. Exemplen på bilderna heter Lerjord och Vaxkaka. Tidigare har det funnits en alternativ yta Deko som är präglad yta. De nya mönstren känns inte alls när man stryker handen över stålytan. Läs mer på Stala Seven sidan.
Stacks Image 292
Stacks Image 295