Neonela Kitchen logotype

Rita en Decosteel Decolight rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Decosteel Decolight rostfri diskbänk i Decosteel ritprogram.

Så här ritar du en Decosteel Decolight rostfri diskbänk

Så här ritar du en Decosteel Decolight rostfri diskbänk

Decosteel håller på att uppdatera och utveckla sitt ritprogram. Det är fortfarande under uppbyggnad men kan användas. Vi återkommer med en beskrivning inom kort.
Stacks Image 153
Även om programmet är lätt att förstå kan man göra misstag främst när man placerar disklåda och häll. Läs gärna genom avsnittet "Att tänka på när du utformar en rostfri diskbänk" längst ner på sidan innan du börjar rita.

Nästan alla val görs i en och samma vy. Vartefter du gör dina val förändras ritningen och även Rekommenderat kundpris. Priset är exklusive frakt och emballage.

Det är enklast att börja till vänster.

Steg 1 Dimensioner: Välj bänkens längd bredd och tjocklek i framkant. Du kan inte fylla i mått som inte går att tillverka. Programmet kommer att korrigera eventuellt felaktigt ifyllda värden.

Steg 2 Kantsektioner: Du kan välja bland tre typer av kanter. Bänken får samma kant på alla sidor. S7 är en rak kant och S3 en klassisk droppkant som är 3 mm hög, S1 är en 20 mm bred modern droppkant som 3 mm hög. Oavsett vilken kant du valt kan du välja till en 60 mm hög Uppvikt bakkant.

Steg 3 Disklådor: När du valt disklåda kan du välja att skriva in placeringen i mm eller disklådan till rätt position på ritningen. Tänk på att markera om du vill ha urtag för en blandare och diskmedelspump. Har du valt en disklåda med två hoar kan du spegelvända dessa. Observera att disklådorna har olika beteckningarna i ritprogrammet, i utskriften och i Decosteels broschyr.

Steg 4 Urtag: Här kan du fylla i om du vill ha ett urtag för en häll. Tänk på att både fylla i urtagets mått och var det skall placeras. Även urtaget för en häll kan du flytta på ritningen.

Steg 5 Sammanfattning: När du är klar markerar du "Gå vidare". Du får nu en sammanfattning av dina val.

Steg 6 Spara som PDF. Du får en PDF med dina val, pris och en ritning. Observera att priset i PDF:en är exklusive emballage och frakt. Dessutom finns på PDF:en ritningens ID-nummer. Vi kan med hjälp av detta nummer fånga upp din ritning hos Decosteel och ge dig ett pris som inkluderar både emballage och frakt.

Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Decosteel Decolight. Glöm inte att kontrollera listan Att tänka på … innan du utformar din nya rostfria diskbänk eller bänkskiva. Trots att ritprogrammet ger dig stora möjligheter kan vi eventuellt utforma diskbänken i andra former och med delvis andra mått än vad programmet ger möjlighet till.

Du kan när som helst gå in programmet igen och välja Ladda ritnings-ID. När du fyllt i din ritnings ID-nummer kommer ritningen upp och du kan nu granska och även ändra den.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 256

Översättningstabell Decosteels beteckningar på disklådor

Disklådor i modern stil (Square) gick ur sortimentet och ersätts med disklådor som ha en radie på 25 mm i alla hörn. Ny bilder och ritningar är på ingång. Vi uppdatera sidan fortlöpande. Januari, 2021
Disklådor STANDARD i klassisk stil
Ritprogram / Utskrift / Broschyr
340 / Variant K40 / D
480 / Variant 10 180 mm djup / C
340 +180 / Variant 40 K + L18 / B
340 + 340 / Variant 40 K + 40K / A
480 + 180 / Variant V 10 + L18 / E
Disklådor SQUARE i modern stil
Ritprogram / Utskrift / Broschyr
340 +180 R15 / 340 +180 R15 / B
340 + 340 R15 / 340 + 340 R15 / A
500 R15 / 500 R15 / C
500 + 180 R15 / SQ 50 + SQ 10 / E
700 R 15 / 700 R15 / D

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du din rostfria diskbänk

Inmatning

När du vill beställa din egenritade Decosteel Decolight diskbänk så besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.