Neonela Kitchen logotype

Rita en Stala Seven rostfri diskbänk - spara 500 kronor

Några tips och länkar när du utformar och ritar upp en Stala Seven rostfri diskbänk i Stalas ritprogram.

Så här ritar du en Stala Seven rostfri diskbänk

Så här ritar du en Stala Seven rostfri diskbänk

Stacks Image 458
Stala Seven ritprogram är enkelt att använda. Om du väljer en dubbel disklåda och rak kant får du automatiskt en ca 1,5 mm nedsänkning runt disklådan som en droppkant. Hur stor den är syns på ritningen. Det som är lite annorlunda mot andra ritprogram är att måtten väljs i 5 mm intervall. Försöker du skriva in exempelvis längd 1257 mm så ändras det 1260 mm. En unik möjlighet är att du kan välja olika mönster på stålytan. Kostar drygt 30% mer än vanlig borstad yta. Eftersom du inte kan se priset under tiden du planerar bänken är det bra att gå fram och tillbaka i programmet för att hitta den bästa kombination en av design och pris. Du kan även enkelt lägga till praktiska tillbehör i programmet eller ett stänkskydd och en extra bänkskiva.

När du är klar kan du spara ritningen och alla uppgifter som en PDF. Klipp ut och spara även den långa produktkoden (ritnings-ID). Du kan alltid använda koden för att gå tillbaka till din ritning om du vill ändra eller kontrollera något. Dessutom behöver vid koden när vi räknar ut priset. Tänk på att priset som står i ritprogrammet är exklusive frakt och våra priser är alltid inklusive leverans. Om du vill veta mer om vilka mått, former och tillval som är möjliga markera Om Stala Seven. Vill du få några tips eller undvika misstag när du ritar en egen diskbänk markera Att tänka på.

När du själv utformar och ritar diskbänken i något av våra leverantörers ritprogram, och därmed sparar 500 kronor, tar du fullt ansvar för att alla mått är korrekta.
Stacks Image 522

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

Pris på din egenritade rostfria diskbänk

När du själv ritar din nya diskbänk eller bänkskiva i en av våra leverantörers ritprogram och beställer från oss får du 500 kronor i rabatt.

Skicka namn, ritningskod och din E-mailadress till evelyn@neonela.se. Senast nästa arbetsdag får du en offert där rita-självrabatten på 500 kronor är avdragen. Priset i leverantörernas ritprogram är exklusive fraktkostnad. Det pris du får av oss inkluderar alltid emballage och frakt till privata adresser i Sverige med fast förbindelse.

Så här beställer du en Stala Seven diskbänk

Så här beställer du en Stala Seven diskbänk

När du vill beställa så besvarar du bara vårt mail med offerten och anger att du vill beställa en Stala Seven diskbänk enligt offerten. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer för avisering samt ditt personnummer.